EXTRAESCOLAR DE TEATRE

Estem encantats de presentar-vos una oportunitat única perquè els infants puguin explorar el món màgic de l'art del teatre  i puguin desenvolupar les seves habilitats escèniques mentre s'ho passen d'allò més bé. 

Amb les nostres extraescolars de teatre, nens i nenes tindran l'oportunitat de descobrir el seu potencial creatiu i expressar-se lliurement a través de la interpretació. Les sessions estan dissenyades perquè cada infant pugui aprendre i créixer a partir d'activitats divertides i engrescadores.

Durant les sessions de teatre, els infants exploraran diferents aspectes de l'actuació, com ara l'expressió corporal, la veu, la improvisació i la creació de personatges. A través de jocs teatrals, exercicis d'escena i petites representacions, els ajudarem a desenvolupar la seva confiança, habilitats comunicatives i capacitat per treballar en equip. 

Per això oferim un programa de teatre inclusiu, on els infants poguin ser qui vulguin ser. Promovem la diversitat i l'acceptació, respectant les individualitats i fomentant la participació de tots els infants, independentment del seu gènere, origen ètnic o capacitats. Volem que cada participant se senti còmode i segur en el grup, creant una atmosfera acollidora i respectuosa.

Si busqueu una activitat extraescolar que permeti als vostres infants explorar el món del teatre de manera divertida i inclusiva, les nostres extraescolars de teatre són la millor opció. Aprofiteu aquesta oportunitat perquè els vostres infants es converteixin en les estrelles del futur!

AQUESTA EXTRAESCOLAR ÉS PER A TU SI: