ACTIVITAT DE DIBUIX I IL·LUSTRACIÓ

Dibuix i il·lustració de qualitat per a nens i nenes. A Ja! LLeure, oferim clases per a tots els nivells i edats. Els nostres estudiants aprendran les tècniques bàsiques del dibuix, la il·lustració i les tècniques graficoplàstiques a un ritme adequat per a ells, a l'hora que es diverteixen creant les seves pròpies obres d'art. No importa si són complets novells o ja tenen experiència en el món del dibuix, el nostre equip els guiarà per assolir els seus objectius artístics.
Descobreix materials com la tinta xinesa, els pastels o el carbonet.

Visita la nostra pàgina web i inscriu els teus a les nostres clases de dibuix i il·lustració avui mateix! Som la millor opció en clases de dibuix i il·lustració de la zona i estem segurs que adoraran les nostres activitats. No dubtis en contactar amb nosaltres!!


AQUESTA EXTRAESCOLAR ÉS PER A TU SI:


MATERIAL ONLINE EXTRAORDINARI A LES CLASSES

A més de les classes de guitarra presencials, oferim accés a gran part del nostre contingut de forma online a través del nostre canal de Youtube Aula de dibuix CAT. Els alumnes podran visualitzar videos del temari penjats per un dels nostres professors, per aprofitar al màxim el seu aprenentatge." 

Tens tot el material a l'apartat MULTIMEDIA del web o a YouTube.com

www.youtube.com/@auladedibuix