EXTRAESCOLAR D'ESCACS

Tens ganes d'aprendre a jugar a escacs o millorar les teves estratègies?
Ara és possible amb l'extraescolar d'escacs, un espai on pots desenvolupar les teves habilitats en aquest fascinant joc de taula. Siguis principiant o jugador ja iniciat, l'extraescolar d'escacs t'ofereix l'oportunitat de créixer i millorar.

Durant aquestes sessions, Aprendràs les regles bàsiques dels escacs i aprofundiràs en estratègies clau com l'obertura, el mig joc i el final.

Amb l'extraescolar d'escacs, no només milloraràs les teves habilitats tàctiques i estratègiques, sinó que també adquiriràs valors com la paciència, la perseverança i el respecte per l'adversari. Aprendràs a prendre decisions ràpides i a pensar de manera estratègica, habilitats que et seran útils no només en els escacs, sinó en la vida quotidiana.

No importa l'edat ni el teu nivell de coneixements en escacs, l'extraescolar d'escacs està oberta a tothom que tingui ganes d'aprendre i divertir-se en aquest joc mil·lenari. Així que no ho dubtis més i uneix-te a nosaltres per a una experiència enriquidora i emocionant en el món dels escacs.


AQUESTA EXTRAESCOLAR ÉS PER A TU SI: